Rulouri de ton cu sos de șalotă prăjită-Wasabi

Rulouri de ton cu sos de șalotă prăjită-Wasabi
Rulouri de ton cu sos prăjită eșalotă - Wasabi ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 613 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de soia, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ton cu sos Wasabi, Tunan ars în sos Wasabi, și Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți un strat de 1/2 inch de sare kosher într-o farfurie de plăcintă. Puneți șalotele în sare, rădăcina se termină în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Coaceți timp de 1 oră sau până când este foarte fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Într-un castron mic, amestecați pudra de wasabi cu apa fierbinte. Acoperiți cu o farfurie și lăsați să stea 5 minute. Răsturnați wasabi-ul într-un mini procesor, adăugați șalotele prăjite, sucul de lămâie, sosul de soia, uleiul vegetal și uleiul de susan și piureul. Condimentează cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
WasabiWasabi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un castron, amestecați tonul cu maioneza și sambalul; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Puneți o tigaie mare la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați spanacul, câte o mână pe rând și gătiți, amestecând, până când se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Transferați spanacul într-o strecurătoare și lăsați să se răcească, apoi stoarceți orice exces de lichid. Tăiați gros spanacul și transferați-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Se transferă într-un mortar și se lasă să se răcească complet, apoi se macină grosier. Se amestecă semințele de susan în spanac împreună cu scallion și ulei de susan și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
12
Stivați 4 foi de aluat filo una peste alta pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
13
Periați foaia superioară cu unt topit și tăiați phyllo stivuit în 6 pătrate; lucrați cu 1 pătrat la un moment dat și păstrați restul acoperit cu folie de plastic. Lingurați aproximativ 3 linguri de ton și 1 lingură de spanac pe treimea inferioară a pătratului phyllo. Îndoiți filoul în sus și peste umplutură și înfășurați strâns, împingând filoul în lateral pentru a forma un cilindru uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Ungeți sigiliul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
15
Se transferă pe o foaie de copt și se dă la frigider neacoperit. Repetați cu restul de filo, unt și umplutură pentru a face un total de 12 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
16
Într-o tigaie medie, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Adăugați 2 rulouri de ton și prăjiți la foc mare, întorcându-se să rumenească toate cele 4 părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
18
Transferați rulourile pe o tăietură. Repetați procesul cu rulourile rămase, adăugând mai mult ulei vegetal dacă este necesar și reducând căldura dacă rulourile se rumenesc prea repede. Feliați fiecare rulou în 4 bucăți și aranjați pe un platou. Puneți 1/2 linguriță de sos de șalotă-wasabi deasupra fiecărei felii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
WasabiWasabi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista