Rulouri de pui cu brânză de capră și Rucola

Rulouri de pui cu brânză de capră și Rucola
Rulourile de pui cu brânză de capră și rucola sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână rucola, Cotletele de piept de pui, sare grosieră și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, Rulouri de pui cu brânză Feta și Rucola, și Pui cu brânză de capră și Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Condimentează puiul cu sare și piper. Pe o suprafață de lucru curată, așezați cotletele plate (laturile netede în jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți fiecare cotlet cu rucola; zdrobiți brânza de capră în centru. Începând cu capătul îngust, înfășurați bine puiul; sigilați cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista