Rulouri De Ouă Coapte

Rulouri De Ouă Coapte
Rulouri de ou coapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 185 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână germeni de fasole, zahăr brun, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Ouă Tex-Mex Coapte, Rulouri De Ouă Coapte, și Rulouri De Ouă Prăjite Nu Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit; adăugați primele șase ingrediente. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați pui; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, apa, sosul de soia, uleiul, zahărul brun și cayenne până se omogenizează; amestecați în amestecul de pui. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lingurați 1/4 cană de amestec de pui pe treimea inferioară a unui înveliș de rulou de ou; pliați părțile spre centru și rotiți bine. (Păstrați ambalajele rămase acoperite cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Pulverizați vârfurile rulourilor de ou cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Coaceți la 425 de minute timp de 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista