Rulouri De Mână Cu Somon Afumat Și Avocado
Această rețetă servește 1. Dacă $2.62 pe portie falls în bugetul dvs., somon afumat & Avocado rulouri de mână ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 309 calorii. Un amestec de nori, capere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sushi De Somon Afumat Cu Rulou De Mână Fără Orez, Rulouri De Somon Afumat, și Rulouri afumate-somon și castraveți.
Instrucțiuni
Întindeți avocado pe foi de nori.
Acoperiți avocado cu orez brun, somon, roșii, ceapă și capere; înfășurați foile nori. Feliați rulourile în bucăți cu un cuțit zimțat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.