Rulouri de dovlecei la grătar cu ierburi și brânză

Rulourile de dovlecei la grătar cu ierburi și brânză sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 92 calorii. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de busuioc, frunze de pătrunjel proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Rulouri de dovlecei la grătar cu ierburi și brânză, Rulouri de cartofi de dovlecei la grătar cu brânză de capră, și Dovlecei prăjiți cu brânză și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aruncați feliile cele mai exterioare de dovlecei și periați restul feliilor cu uleiul pe ambele părți. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați pe un grătar preîncălzit sau o tigaie pentru grătar timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Într-un castron mic combinați brânza de capră, frunzele de pătrunjel și sucul de lămâie, zdrobind cu o furculiță.
Puneți 1/2 linguriță din amestecul de brânză la aproximativ 1/2 inch de la capătul unei felii de dovlecel. Se acoperă cu câteva frunze de spanac și 1 frunză mică sau jumătate dintr-o frunză mare de busuioc.
Rulați și așezați cusătura cu fața în jos pe un platou. Repetați cu restul feliilor de dovlecei.