Rulouri De Brânză Fulgi
Rulourile de brânză fulgi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 207 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză feta, foi yufka, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Rulouri De Brânză Fulgi, Rulouri De Cină Fulgi, și Rulouri De Butterhorn Cu Fulgi.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza și pătrunjelul într-un castron mediu. Condimentați umplutura cu sare și piper.
Dacă utilizați yufka, Așezați 1 foaie pe suprafața de lucru; păstrați foile rămase acoperite cu plastic și prosop umed. Formați 1 lingură de umplutură în bușteni de 4 până la 5 inci, 1 inch din partea rotunjită a penei. Îndoiți părțile laterale peste umplutură. Începând de la capătul de umplere, rotiți spre capătul ascuțit, umeziți capătul și sigilați, formând trabuc. (Dacă utilizați phyllo, formați 1 lingură de umplutură în jurnal, 1 inch Din 1 parte scurtă. Îndoiți laturile lungi. Începând de la capătul de umplere, rotiți spre capătul opus, umeziți capătul și sigilați.)
Așezați trabucul pe foaia de copt. Repetați cu umplutura și patiseria rămase. Acoperiți cu plastic. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte. Chill.
Se toarnă ulei în tigaie mare la adâncimea de 1/2 inch.
Ulei de căldură la 350 F. lucrand in loturi, prajiti produse de patiserie pana la maro auriu, aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru yufka si 1 1/2 minute pe fiecare parte pentru phyllo.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; servi.