Rulou de vițel cu Chifteluță Ragu: Braciole al Sugo con Polpette

Rulou de vițel cu Chifteluță Ragu: Braciole al Sugo con Polpette
Rulou de vițel cu Ragu de Chifteluță: Braciole al Sugo con Polpette necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 418 calorii. Dacă aveți la îndemână vițel măcinat, cățel de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Polpette Di Melanzane Cu Sugo Di Pomodoro, Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello, și Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci).

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de vițel zdrobite pe o suprafață de lucru curată. Sare ușor și piper ambele părți ale cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
În vasul unui mortar și pistil sau al unui robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, 2 căței de usturoi, 2 frunze de dafin și fulgii de ardei iute. De asemenea, puteți toca aproximativ aceste ingrediente și amestecați până când sunt bine combinate. Zdrobiți sau amestecați până când ingredientele formează un amestec omogen. Condimentează, după gust, cu sare. Împărțiți acest amestec în mod egal între cele 8 felii de vițel, așezând amestecul în centrul fiecărei felii de carne. Rotiți cu grijă fiecare bucată de vițel în sus, așa cum ați face o tortilă, asigurându-vă că umplutura nu alunecă pe nici o parte. Asigurați fiecare rulou de vițel cu scobitori. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul peste o flacără medie-înaltă până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați usturoiul feliat, ceapa și frunza de dafin rămasă. Gatiti pana cand usturoiul se inmoaie si se transforma intr-un maro auriu deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați rulourile de vițel și lăsați să se gătească până se rumenesc ușor, întorcându-se cu grijă cu clești, astfel încât toate părțile să se rumenească, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Adăugați piureul de roșii, reduceți focul și lăsați amestecul să fiarbă în timp ce pregătiți chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Așezați bucățile de pâine la înmuiat într-un bol umplut cu apă. Lăsați timp de 3 până la 4 minute, apoi, folosind o spatulă, îndepărtați cu grijă pâinea și lăsați să se scurgă ușor pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. După câteva minute, așezați pâinea într-un vas de amestecare de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Adăugați cățelul de usturoi, vițelul măcinat, brânza și oul. Sezon, la gust. Se amestecă până se combină bine. Folosind mâinile, modelați amestecul rezultat în 12 "chifteluțe" mici, fiecare de dimensiunea unei mingi de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Într-o a doua cratiță de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la cald, dar nu fumați. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia, panprăjiți "chiftelele" până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți imediat cu rulourile de vițel fierte și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista