Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Roll (alias Giant Yodel). Această rețetă face 8 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 234 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ciocolată dulce-amăruie, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Gigant Cu Scorțișoară, Tigaie uriașă rulou de scorțișoară cu pere caramelizate, și Green Giant Veggie Chips: O Surpriză Uriașă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 10 - x 15-inch jelly roll pan cu hârtie pergament. Cerneti faina, cacao si praful de copt intr-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați ciocolata și untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde în trepte de 15 secunde, oprindu-vă să amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se topește complet și se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească ușor. Alternativ, așezați untul și ciocolata într-un castron mare așezat peste o cratiță cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se încălzește, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc, până se topește și se omogenizează. Se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți zahărul cu ouă și sare la viteză medie-mare până când este ușor și gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți vasul din mixer și pliați amestecul de ciocolată cu spatula de cauciuc. Îndoiți amestecul de făină și apoi apă până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți aluatul pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când este ferm, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați tortul să se răcească aproximativ 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul marginii panului pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
9
Puneți prosopul de bucătărie curat peste tort. Pornind de la capătul scurt, rola cu grijă tort cu prosop (cu hârtie pergament atașat),
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
10
Lăsați tortul să se răcească până se răcește.
11
Faceți crema: în bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, frișcă cu zahăr și vanilie la viteză medie mare până la vârf mediu. Desfaceți ușor tortul, îndepărtând prosopul, dar lăsând capătul rulat pentru a asigura o aderență bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Întindeți crema pe suprafața expusă a tortului. Rotiți cu grijă tortul în jurnal, îndepărtând hârtia pergament pe măsură ce vă înfășurați. Înfășurați bine cu folie de plastic pentru a menține tortul în formă de bușteni în timp ce pregătiți ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Faceți Ganache: într-un castron rezistent la căldură medie, încălziți ciocolata cu smântână, amestecând frecvent, în cuptorul cu microunde sau peste cratița cu apă care abia fierbe până când ciocolata este topită și amestecul este neted. Se răcește amestecul până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Scoateți folia de plastic din tort și tăiați ambele capete ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
15
Așezați tortul pe suportul de sârmă așezat peste foaia de copt cu margini. Puneți ganache peste tort. Folosind off-set spatula, ganache netedă peste părți și capete de tort. Se răcește până se instalează ganache, aproximativ 1 oră. Feliați și serviți.