Ruladă de șuncă Serrano și brânză Manchego
Rețeta de șuncă Serrano și ruladă de brânză Manchego ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 55 minute. Pentru $ 2.27 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 284 calorii. Mergeți la magazin și ridicați grosolan manchego, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri spaniole cu brânză la grătar, cu Manchego și gemuri, cu gemuri și gemuri, Serrano, Manchego și sandvișuri cu mere, și Pâine la grătar cu șuncă Serrano, Manchego și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie cu unt de 15 pe 10 (1 inch) cu jeleu cu hârtie pergament. Ungeți hârtia, praful cu făină și scoateți excesul.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Creșteți căldura la mare, amestecați laptele și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute.
Transferați într-un castron mare și bateți gălbenușurile de ou 1 la un moment dat. Condimentează cu sarea și piperul. Bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Se amestecă 1/3 din albușuri în amestecul de gălbenuș și se pliază în rest.
Se toarnă aluatul în fundul tigaiei pregătite și se netezește ușor cu o spatulă metalică.
Transferați la cuptor și gătiți până la auriu și ferm la atingere, aproximativ 15 minute.
Creșteți căldura cuptorului la 375 grade F. Acoperiți buretele de ou cu o bucată de hârtie pergament cu unt, cu unt în jos. Acoperiți cu un prosop de bucătărie umed și răsturnați pe o suprafață de lucru. Îndepărtați hârtia din partea de sus.
Presărați brânza peste burete, lăsând o margine de 1/2 inci pe toate părțile. Aranjați fâșiile de șuncă și piper deasupra și presărați pătrunjelul.
Așezați o foaie de copt plată lângă burete. Începând cu 1 din laturile mai lungi, folosiți prosopul pentru a ajuta la rostogolirea buretelui până la moda jelly roll. Rotiți cu grijă pe tava de copt. Întoarceți rulada în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când brânza s-a topit, 8 până la 10 minute. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia transversal în felii groase de 1/2 inci.