Ruladă Cu Piept De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de piept de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 30 și costă $2.11 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă delicioasă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ruladă De Piept De Curcan Umplută De Vacanță, Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta, și Ruladă de piept de curcan umplută cu Chipotle de cireșe 'nu Ketchup' pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați anghinarea, ciupercile și ceapa; pus deoparte. Cu pielea în jos, tăiați o fantă longitudinală prin cea mai groasă porțiune a fiecărui piept de curcan până la 1/2 in. de jos. Deschideți sânii de curcan, astfel încât să stea plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 3/4-la 1-in. grosime; îndepărtați plasticul.
Așezați felii de șuncă peste curcan până la 1 in. de margini. Lingura amestec de legume pe lungime în jos centrul de sunca.
Rulați fiecare piept de curcan, începând dintr-o parte în care pliul este în centru. Asigurați-vă cu șnur de bucătărie la 3-in. intervale.
Așezați rulourile de curcan cu cusătura în jos într-un singur 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt și un 13-in. x 9-în. tigaie de copt.
Într-un castron mic, combinați untul și cimbru; lingura peste rulourile de curcan.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore pentru 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când termometrul pentru carne citește 170 de ore, ungând frecvent. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.