Ruladă Cu Piept De Curcan

Ruladă Cu Piept De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de piept de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 30 și costă $2.11 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă delicioasă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ruladă De Piept De Curcan Umplută De Vacanță, Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta, și Ruladă de piept de curcan umplută cu Chipotle de cireșe 'nu Ketchup' pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați anghinarea, ciupercile și ceapa; pus deoparte. Cu pielea în jos, tăiați o fantă longitudinală prin cea mai groasă porțiune a fiecărui piept de curcan până la 1/2 in. de jos. Deschideți sânii de curcan, astfel încât să stea plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 3/4-la 1-in. grosime; îndepărtați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați felii de șuncă peste curcan până la 1 in. de margini. Lingura amestec de legume pe lungime în jos centrul de sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Rulați fiecare piept de curcan, începând dintr-o parte în care pliul este în centru. Asigurați-vă cu șnur de bucătărie la 3-in. intervale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Așezați rulourile de curcan cu cusătura în jos într-un singur 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt și un 13-in. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Într-un castron mic, combinați untul și cimbru; lingura peste rulourile de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore pentru 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când termometrul pentru carne citește 170 de ore, ungând frecvent. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista