Rubarbă, pere și alune se sfărâmă

Rubarbă, pere și alune se sfărâmă
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Rubarba, perele și alunele se sfărâmă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină de auto-creștere, zahăr demerara, cuișoare măcinate și zahăr brun. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Rubarba-Boabele Se Sfărâmă, și Hassleback Pear Se Sfărâmă.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie, apoi adăugați perele, rubarba, zahărul, scorțișoara și cuișoarele și gătiți la foc mic timp de 10-12 minute sau până când sunt fragede. Împărțiți rubarba între 4 vase rezistente la cuptor (sau folosiți 1 vas mare) și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru a face toppingul de crumble, răsturnați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și pulsați la firimituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Presărați toppingul peste umplutura de fructe, apoi coaceți timp de 30 de minute sau până se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se servește cu înghețată de vanilie sau cremă dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Cremă DublăCremă Dublă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Crumble poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista