Rubarbă Cheesecake Vis Baruri
Rubarbă Cheesecake vis baruri este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 214 calorii. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de făină, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare De Brânză De Rubarbă, Bare De Brânză De Rubarbă, și Cheesecake De Vis Portocaliu Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 11x7 inci.
Într-un castron, amestecați împreună 1 cană de făină, untul înmuiat și 1 lingură de zahăr până se combină bine; apăsați în fundul vasului de copt pregătit.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până când începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Scoateți crusta. Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Folosind același bol, amestecați bine 1 cană de zahăr cu 1/4 cană de făină; amestecați rubarba și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți amestecul de rubarbă peste crusta coaptă. Folosind același bol, zdrobiți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și oul până când amestecul este cremos; răspândit peste rubarbă.
Coaceți la cuptor până când rubarba clocotește și toppingul este setat, aproximativ 35 de minute.
În același castron, amestecați smântâna cu 1 lingură de zahăr; răspândit peste desertul fierbinte. Se lasă să se răcească complet înainte de a tăia în bare. Refrigerați resturile.