Rozmarin piure de cartofi dulci cu șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de rozmarin cu cartofi dulci cu șalotă. Această rețetă servește 4. O porție conține 186 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, zahăr brun, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Piure de cartofi cu șalotă, Piure de cartofi cu șalotă crocantă, și Piure de cartofi cu usturoi prăjit și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 4 lingurițe de ulei într-o tigaie medie la foc mic.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Se presară cu zahăr; gatiti 20 de minute sau pana cand urechile sunt aurii, amestecand ocazional.
Puneți cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie.
Așezați cartofii într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați rozmarin, sare și piper; bate până se omogenizează. Lingura într-un castron; top cu eșalotă, și se stropesc cu restul de 1 1/2 lingurite de ulei.