Rosti
Rosti ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de piper, sare, cartofi de aur yukon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Rosti, Salmon R Oktsti, și Sunca & Rosti Swiss pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați cartofii și lăsați pielea. Într-un procesor de bucătărie mare, echipat cu discul de mărunțire, tăiați cartofii. Peste o chiuvetă sau castron stoarceți apa din cartofii mărunțiți, asigurându-vă că obțineți cât mai mult lichid posibil.
Transferați într-un castron mare, adăugați arpagic, sare, piper, ouă și făină.
Se amestecă bine. Într-o tigaie mică antiaderentă încălziți 1 lingură de unt și ulei la foc moderat până când spuma dispare.
Adăugați amestecul de cartofi în tigaie. Aplatizați pentru a face un strat uniform. Gatiti tortul de cartofi la foc moderat, intorcand o data si adaugand o alta lingura de unt. Gatiti pana devin aurii si crocante, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe un prosop de hârtie.