Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Shanks de vită cu vin roșu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, morcovi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vin Roșu Fiert Carne De Vită Shanks, Vin Roșu Fiert Centru-Tăiat Carne De Vită Shanks, și Gambe De Vițel Înăbușite Cu Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare de prăjire sau o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane, combinați vinul, portul, usturoiul, țelina, morcovii, ceapa, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați coapsele de vită și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinata. La frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți gambele din marinată și uscați-le. Strecurați marinata într-un bol, rezervând legumele și marinarea lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire. Condimentează gambele cu sare și piper și adaugă 4 în fiecare tigaie. Gatiti la foc mare pana se rumeneste, 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați gambele într-o tigaie mare și aranjați-le într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Adăugați restul de 2 linguri de ulei la skillets. Împărțiți legumele între skillets și gătiți la foc moderat, amestecând, până când începeți să se rumenească, aproximativ 4 minute. Amestecați 1 lingură de pastă de roșii în fiecare tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 3 căni de bulion în fiecare tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă legumele, bulionul și marinata rezervată peste coadă și se acoperă tigaia de prăjire cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Braise gambele timp de 2 1/2 ore, până când doar licitație. Descoperiți și braise timp de 30 de minute mai mult, până când gambele sunt glazurate pe partea de sus. Folosind o spatulă, transferați gambele pe o foaie mare de copt cu margini; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Se strecoară lichidul de fiert printr-o sită grosieră așezată peste o cratiță mare, împingând legumele cât mai mult posibil. Îndepărtați grăsimea de pe sos și fierbeți sosul la foc mare până se reduce la 4 căni, aproximativ 35 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Întoarceți gambele în tigaia de prăjire și turnați sosul peste și în jurul lor. Acoperiți cu folie și fierbeți la foc moderat timp de câteva minute pentru a reîncălzi gambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Transferați gambele în farfurii de servire, lingurați sosul deasupra, garnisiți cu pătrunjel și serviți.