Roșii verzi prăjite cu gust de ceapă Vidalia

Roșii verzi prăjite cu gust de ceapă Vidalia
Roșiile verzi prăjite cu gust de ceapă Vidaliană necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, zahăr brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon fiert la cuptor la Paige cu mărar, ceapă Vidaliană și gust de castraveți, Gratin de roșii verzi și ceapă Vidaliană, și Adânc Prăjit Dulce Vidalian Ceapa Benzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați roșiile cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
2
Așezați-le într-o tigaie superficială și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Așezați feliile de roșii într-o strecurătoare și lăsați timp ca sarea să scoată apa din roșii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
TomateTomate
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Într-o tigaie, încălziți uleiul pentru prăjit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Înmuiați roșiile în zară, apoi dragați-le în făină cu o picătură de piper. Se prăjește până se rumenesc. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
TomateTomate
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista