Roșii verzi prăjite cu gust de ceapă Vidalia
Roșiile verzi prăjite cu gust de ceapă Vidaliană necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, zahăr brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon fiert la cuptor la Paige cu mărar, ceapă Vidaliană și gust de castraveți, Gratin de roșii verzi și ceapă Vidaliană, și Adânc Prăjit Dulce Vidalian Ceapa Benzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați roșiile cu grosimea de 1/4 inch.
Așezați-le într-o tigaie superficială și presărați cu sare.
Așezați feliile de roșii într-o strecurătoare și lăsați timp ca sarea să scoată apa din roșii, aproximativ 30 de minute.
Într-o tigaie, încălziți uleiul pentru prăjit la foc mediu-mare.
Înmuiați roșiile în zară, apoi dragați-le în făină cu o picătură de piper. Se prăjește până se rumenesc. Păstrați cald.
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat câteva ore.