Roșii proaspete, busuioc și sos de usturoi peste paste de păr înger

Roșii proaspete, busuioc și sos de usturoi peste paste de păr înger
Roșii proaspete, busuioc și sos de usturoi peste pastele de păr înger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 400 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, ulei de măsline, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Paste cu păr de înger cu sos proaspăt de roșii, Sos proaspăt de cremă de roșii cu paste de păr înger, și Tomate-Busuioc Paste De Păr Înger.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fiert și pregătiți o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați un mic" x " pe fundul fiecărei roșii. În loturi, așezați roșiile în apa clocotită și albiți-le timp de aproximativ 30 de secunde până la 1 minut sau până când pielea este ușor de îndepărtat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Îndepărtați și aruncați imediat în baia de gheață. Cojiți roșiile și înjumătățiți orizontal. Strângeți semințele, folosind degetele pentru a le obține pe toate. Tăiați aproximativ roșiile decojite și însămânțate. Pune deoparte. (Puteți folosi și roșii conservate întregi decojite. Pur și simplu scurgeți-le, semințe și tocați aproximativ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați uleiul de măsline și încălziți. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați frunzele de cimbru, crenguta de oregano și fulgii de chili și sotati până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați roșiile și zahărul și amestecați bine. Coborâți focul și gătiți încet până când amestecul este destul de uscat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Gatiti pastele de par inger in apa clocotita, sarata pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Scurgeți pastele și adăugați-le în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Adăugați parmezanul și busuiocul și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Așezați într-un castron mare de paste și garnisiți cu parmezan și crengute de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista