Roșii și anghinare Oreganata
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto-ovo vegetariene în cutia ta de rețete, Oreganata cu roșii și anghinare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 6 porții și costă 1,14 USD per porție. Acest aperitiv are 79 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Un amestec de ulei de măsline, frunze de pătrunjel, inimi de anghinare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Încearcă Oreganata cu cod și cartofi , Paste cu macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și Piccata cu pui și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați usturoiul tocat și sotați timp de 1 minut.
Adăugați roșiile, inimile de anghinare și amestecul de dressing italian.
Încălziți bine, aproximativ 4-5 minute.
Adăugați oregano și oțet balsamic și gătiți încă 1 minut.
Decorați cu pătrunjel și serviți.