Risotto de porumb și mazăre
Nevoie de o garnitură fără gluten? Risotto de porumb și mazăre ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți orez arborio, busuioc, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de porumb și ovăz, Risotto De Porumb La Grătar, și Risotto De Porumb Dulce.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de porumb la foc mic și păstrați-l fierbinte.
Încălziți uleiul de măsline într-o altă cratiță medie.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând continuu, până se absoarbe, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/2 cană din bulionul de porumb fierbinte și gătiți, amestecând, până se absoarbe. Continuați să adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat și gătiți orezul, amestecând continuu, până la al dente, aproximativ 20 de minute.
Adăugați porumbul și mazărea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare și piper. Puneți risotto-ul în boluri, garnisiți cu busuiocul și serviți.