Risotto De Legume De Vară
Risotto de legume de vară este un hor d ' oeuvre mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ulei de măsline extravirgin, unt, arborio și frunze de busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto De Vară Cu Lămâie-Legume, Risotto De Vară, și Risotto De Vară.
Instrucțiuni
Încălziți apa: aduceți apa la foc mic într-o oală mică.
Saut usturoi și orez în ulei de măsline: într-o altă oală, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Când uleiul de măsline este strălucitor, adăugați usturoiul și saut-ul până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă orezul și se acoperă cu uleiul de măsline. Saut, amestecand continuu, timp de 2-3 minute, moment in care orezul va incepe sa miroasa a nuca.
Adăugați vinul alb la orez și amestecați. Din acest moment, veți amesteca orezul risotto aproape constant. După un minut sau două orezul va fi absorbit vinul și când amestecați, lingura va lăsa dungi pe fundul tigaiei.
Începeți să adăugați apă, o ceașcă la un moment dat:
Adăugați o cană de apă fierbinte în oală.
Adăugați un vârf generos de sare. Amestecați până când apa a fost absorbită de orez și lingura dvs. lasă din nou o urmă în partea de jos a tigaiei.
Adăugați încă o cană de apă fierbinte și repetați.
Adăugați porumbul și ardeiul gras: când a doua cană de apă este absorbită, adăugați porumbul și ardeiul gras roșu.
Adăugați încă o cană de apă și amestecați până se absoarbe.
Repetați cu o altă cană de apă și un alt vârf sănătos de sare.
Se amestecă ceapa verde și parmezanul: până acum orezul ar trebui să fie aproape de a fi gata; ar trebui să fie complet gătit, dar totuși al dente, puțin ferm, nu complet moale. Când orezul ajunge în această etapă, amestecați ceapa verde și parmezanul ras.
Când apa a fost complet absorbită, adăugați puțină apă, astfel încât risotto-ul să fie slăbit. Risotto ar trebui să umple un castron, nu să stea pe o farfurie.
Se amestecă busuiocul și untul și se presară piper negru după gust. Odată ce untul s-a topit, serviți imediat.