Reteta Meyer Lemon Risotto cu busuioc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 406 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Un amestec de vermut, frunze de busuioc, chile thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Meyer Lemon Risotto, Meyer Lemon Risotto, și Prăjituri Cu Risotto Cu Lămâie Meyer.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie, acoperiți și păstrați fierbinte. Topiți untul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, Coasta de țelină și chile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(24 De Număr)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați frunzele de țelină și usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați orezul și gătiți, amestecând până la luciu, aproximativ 1 minut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați vermutul la orez și fierbeți la foc moderat până aproape absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați bulionul fierbinte, 1 cană la un moment dat și gătiți, amestecând constant între adaosuri, până când cea mai mare parte a stocului a fost absorbită înainte de a adăuga mai mult. Orezul se face atunci când este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 20 de minute în total. Se amestecă 1/2 cană de parmezan, mascarpone, zestele și sucurile de lămâie și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper. Puneți risotto-ul în boluri și serviți, trecând parmezan suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mascarpone
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat