Risotto de lămâie cu Tempeh

Lemon Risotto cu Tempeh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 399 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se face reducerea balsamică în 10 minute cu Tempeh și castraveți (vegan, GF dacă se folosește GF tempeh), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + tot ce ai vrut vreodată să știi despre Tempeh, și Salată Napa Valley cu pansament Dijon. Lemon Tempeh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați tempeh; saut 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; se răcește ușor.
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când untul se topește.
Adăugați eșalotă; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu. Se amestecă coaja.
Adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă pătrunjelul și sucul.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza. Se acoperă cu tempeh și ceapă verde.