Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de Crab și nucă de cocos cu Mango. Această rețetă face 4 porții cu 449 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de orez arborio, sos de pește, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto De Vanilie Și Nucă De Cocos Cu Mango Condimentat Și Fistic, Crab cu coajă moale cu crustă de nucă de cocos cu chutney de Mango, și Mango SPRINGsational și supă de ardei roșu prăjită cu crab cu ierburi și nucă de cocos prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați orez și amestecați până când este bine acoperit și translucid, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă zahărul brun și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă jumătate din laptele de cocos. Gatiti, amestecand constant, pana cand lichidul este absorbit. Repetați cu laptele de cocos rămas. Se amestecă bulionul fierbinte, câte 1 cană, amestecând frecvent, până când fiecare adăugare a fost absorbită. (Întregul proces ar trebui să dureze 20 până la 25 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Zahăr Brun
Bulion
Orez
4
Se amestecă carnea de crab și mango și se gătește 3 minute sau până se încălzește bine.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.