Risotto cu parfum de trufe în Phyllo
Risotto parfumat cu trufe în Phyllo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, aluat phyllo, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pluots cu zahăr pe Phyllo cu parfum de anason crocant, Supă Cremoasă De Fasole Albă Cu Parfum De Trufe, și Raviolo cu gălbenuș de ou în sos de unt brun de salvie parfumat cu trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Adăugați cimbru și usturoi; se sotează 1 minut. Se amestecă orezul; se sotează 1 minut. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați apă și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza, untul, uleiul de trufe și piperul. Mișto.
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați 1 foaie phyllo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); acoperiți ușor foaia cu spray de gătit. Repetați straturile cu phyllo rămas și spray de gătit, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia phyllo superioară cu spray de gătit.
Tăiați straturile phyllo în pătrate de 24 (1 1/2 inch) folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza.
Așezați cu grijă 1 pătrat stratificat în fiecare dintre cele 24 de căni de briose miniaturale acoperite cu spray de gătit; apăsați ușor pătratele în tigaie pentru a forma cupe.
Coaceți la 375 timp de 5 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți cupele phyllo din tigaie. Umpleți fiecare cană cu 1 lingură risotto.
Presărați cupele uniform cu pătrunjel.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.