Risotto cu creveți saut, porumb și busuioc proaspăt
Nevoie de o curs principal fără gluten? Risotto cu creveți saut, porumb și busuioc proaspăt ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,03 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de busuioc, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Saut de creveți cu roșii proaspete, vin și busuioc, Risotto pesto de rucola și busuioc cu Ciuperci sotate, și Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Într-un castron mare de amestecare, aruncați creveții cu 1 lingură de ulei de măsline, sare de mare, piper și 3 frunze de busuioc. Saut creveți în 2 loturi, dacă este necesar, pentru a preveni supraaglomerarea. Gatiti aproximativ 1 minut pe fiecare parte si scoateti din tigaie; așezați pe un platou, acoperiți liber și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Reduceți căldura la mediu și încălziți uleiul de măsline și untul rămas în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adauga ceapa, si saut, amestecand frecvent, 2 minute sau pana cand se inmoaie si translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați usturoi și piper roșu, și saut, amestecând constant, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Opriți căldura, acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați orez în amestecul de ceapă și gătiți, amestecând continuu, 2 minute sau până când boabele sunt bine acoperite și exteriorul devine translucid. (Nu lăsați orezul să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați vin alb și gătiți 30 de secunde sau până când cea mai mare parte se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
8
Adăugați 1 cană de bulion de pui și amestecați constant până se absoarbe în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
9
Adăugați bulion suplimentar în trepte de 1 cană, amestecând după fiecare adăugare până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită. Nu mai adăugați bulion atunci când orezul pare să fie saturat. (Este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 5 căni de bulion.) Gatiti, amestecand frecvent, 20-25 de minute sau pana cand orezul este fraged si cremos, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se amestecă porumbul și se gătește 2 până la 3 minute sau până se încălzește. Se amestecă creveții și orice sucuri colectate. Reduceți căldura la minim și gătiți până se încălzește, nu mai mult de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Adăugați puțin mai mult bulion de pui dacă risotto devine prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
12
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană parmezan și busuiocul rămas. Condimentați cu sare de mare și piper suplimentar, dacă doriți. Se acoperă cu parmezanul rămas și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
13
Sfat de testare pentru Bucătărie:" Chiffonade " poate suna elegant și francez, dar este doar o modalitate rapidă și ușoară de a tăia fâșii subțiri, uniforme de busuioc sau orice alt verde cu frunze: stivuiți frunzele, rotiți-le pe lungime (ca un trabuc) și tăiați cu grijă transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
Lingura: o lingură obișnuită va funcționa, dar o lingură de risotto va obține rezultatele fragede pe care le căutați. Orezul trece prin gaura lingurii în loc să fie piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Orezul: odată ce orezul devine lucios și translucid, este complet acoperit cu ulei de măsline și unt și gata pentru lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Bulionul: păstrați-l fierbinte! Pentru o absorbție maximă și o textură cremoasă, asigurați-vă că bulionul de pui este încă fierbinte atunci când este adăugat la risotto.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.