Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone
Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, căței de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone, Risotto de ciuperci Porcini și spanac cu Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă clocotită și ciuperci; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge printr-o strecurătoare peste un bol. Rezervați 1 1/2 căni de lichid de înmuiere; tocați ciupercile.
Aduceți lichidul de înmuiere și bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați amestecul de bulion cald la foc mic.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați orez, șalotă și usturoi; saut 5 minute.
Adăugați vin și gătiți până se evaporă lichidul (aproximativ 2 minute).
Adăugați 1 cană de amestec de bulion la amestecul de orez; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total).
Adăugați ciuperci, Parmigiano-Reggiano, cimbru tocat, sare și piper; se amestecă ușor până se topește brânza. Puneți 1 cană risotto în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1 lingură de mascarpone și frunze de cimbru, dacă doriți.