Risotto cu cârnați italieni, ceapă caramelizată și verdeață amară
Rețeta Risotto cu cârnați italieni, ceapă caramelizată și verdeață amară ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.27 pe portie. Acest fel principal are 369 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, brânză pecorino romano, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cu Ceapă Caramelizată Și Verdeață Amară, Cina în seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardineria, și Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și 1/2 cană de apă la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa tocată și zahărul în tigaie; saut 7 minute sau până când ceapa este aurie.
Așezați amestecul de ceapă într-un castron mic; pus deoparte.
Scoaterea carcaselor din cârnați.
Adăugați cârnați în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați șalote tocate; saut 2 minute.
Adăugați orez Arborio; saut 30 de secunde. Se amestecă vinul alb; gătiți 45 de secunde sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă 1 cană de bulion fierbinte; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa rezervată, rucola și ingredientele rămase.