Ricotta vegană

Ricotta vegană
Rețeta Vegan Ricotta poate fi făcută în aproximativ 10 minute . Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 67 de calorii . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați busuioc, oregano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: brânză ricotta vegană , ricotta vegană cu tofu cu ierburi și manicotti vegane ușoare cu ricotta tofu .

Instrucțiuni

1
Pulsați tofu, ulei de măsline, pudră de usturoi, oregano și busuioc împreună într-un robot de bucătărie până când se sfărâmiciază și se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista