Ricotta vegană
Rețeta Vegan Ricotta poate fi făcută în aproximativ 10 minute . Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 67 de calorii . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați busuioc, oregano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: brânză ricotta vegană , ricotta vegană cu tofu cu ierburi și manicotti vegane ușoare cu ricotta tofu .
Instrucțiuni
Pulsați tofu, ulei de măsline, pudră de usturoi, oregano și busuioc împreună într-un robot de bucătărie până când se sfărâmiciază și se amestecă uniform.