Ricotta La Cuptor
Ricotta coaptă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 41 calorii. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de oregano, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricotta La Cuptor, Ricotta La Cuptor, și Gnocchi la cuptor cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți ușor un vas de copt cu 2 căni cu ulei de măsline; pus deoparte.
Așezați ricotta, 1/4 cană plus 2 linguri de Pecorino Romano și oregano într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit, presărați cu restul de 2 linguri Pecorino Romano și stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți până se încălzește și Pecorino Romano deasupra se topește, aproximativ 30 de minute.
Se servește cald cu pâine prăjită sau crostini.