Rick Bayless ' somon la grătar Vera Cruz cu Salsa parfumată cu lămâie și cimbru

Rick Bayless ' somon la grătar Vera Cruz cu Salsa parfumată cu lămâie și cimbru
Pregătiți sosul

Instrucțiuni

1
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Ridicați focul la mediu-mare și adăugați roșiile, cimbru tocat, coaja de lămâie și jumătate din măsline, capere și ardei. Se fierbe rapid, amestecând, timp de aproximativ 5 minute pentru a evapora o parte din lichid. Reduceți focul la mediu-mic, amestecați 1 cană de apă și fierbeți timp de 15 minute. Gustați și condimentați cu sare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt sau aprindeți un foc de cărbune și lăsați-l să ardă doar până când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă cenușie și foarte fierbinți. Reduceți căldura pe o parte a grătarului cu gaz la mediu-scăzut sau configurați grătarul cu cărbune pentru gătit indirect, punând toți cărbunii într-o parte, lăsând cealaltă jumătate a grătarului goală. Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați grătarul să se încălzească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Ungeți grătarul și ambele părți ale fiecărei fripturi de somon; presărați pește cu sare. Gatiti somonul peste cea mai fierbinte parte a gratarului timp de aproximativ 4 minute, pana se rumeneste frumos dedesubt. Întoarceți cu grijă peștele pe partea mai rece a grătarului; gătiți încă 2 până la 4 minute pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți sosul într-un platou adânc și cuibăriți peștele în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ o oră pentru a reuni aromele peștelui și sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Pentru a servi, presărați peștele cu măsline rămase, capere și ardei; garnisiți cu crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Per porție: 460 calorii, 15g carbohidrați, 42G proteine, 25g grăsimi, 110 mg colesterol.
10
New Wellness, Richmond, Va.
11
New Wellness, Richmond, Va.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista