Recoltați Supa De Dovleac
Recolta supa de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 419 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, nucșoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare sunt Supă De Dovleac Condimentată, Recoltați Plăcintă Cu Dovleac, și Recolta Dovleac Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Tăiați dovleceii în jumătate și scoateți semințele. Pulverizați o foaie de prăjituri cu spray de gătit antiaderent.
Așezați dovleceii, cu carnea în jos pe foaia de prăjituri și prăjiți până se înmoaie la atingere, aproximativ 45 de minute.
Scoateți dovlecii din cuptor și lăsați să se răcească. Odată ce dovlecii sunt răciți, răzuiți carnea din piei într-un robot de bucătărie. Aruncați piei.
Adăugați bulion de pui în dovleac și piure.
Se toarnă supa într-o cratiță mare și se aduce la foc mic la foc mediu. Se amestecă smântână, nucșoară, salvie și sare.
Se amestecă bine și se ia de pe foc.
Se servește garnisit cu o păpușă de smântână