Rece Pepene Galben Sipper
Rece pepene galben Sipper este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați pepene galben, frunze de mentă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rece Pepene Galben Sipper, Pepene De Vară Cimbru Sipper, și Supă De Pepene Rece.
Instrucțiuni
Aranjați 1 cană de pepene galben și 1 cană de miere într-un singur strat pe o foaie de copt. Înghețați 2 ore.
Așezați pepene galben congelat, miere congelată, restul de 1 cană de pepene galben, 1 cană de miere, iaurt congelat, apă și frunze de mentă într-un blender și procesați până la neted.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
Culoare roz roz, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, lychee tropicale și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, Cireșe roșii și caprifoi. Se usucă cu un corp mediu, gură rotundă și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest Rosa este un vin versatil pentru a se împerechea cu alimente, deoarece poate rezista bucătăriilor complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni unixcoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.