Rea Mousse De Ciocolată Caldă
Rea Mousse de ciocolată caldă necesită aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 637 calorii, 7g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, piper cayenne măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată fără făină cu tăiței răi, Wicked Bun Ciocolata-Unt De Arahide Budinca Cupe, și Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, 1/4 cană de zahăr, unt, 1/4 cană de apă, lichior de cafea și ulei de chili într-un bol mare de metal pentru a amesteca. Puneți vasul peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); bateți constant până când amestecul este foarte gros și spumos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciocolata și amestecați până se topește și se omogenizează.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile într-un alt bol mare până la vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide și lucioase.
Scoateți ciocolata de peste apă. Îndoiți 1/3 din bezea în amestecul cald de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați în bezea rămasă.
Se acoperă bine cu folie de plastic și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 3 ore sau peste noapte. Puneți mousse-ul în boluri de 6 uncii. Se acoperă cu frișcă picantă și se servește.
Combinați uleiul și fulgii de ardei roșu zdrobiți într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic pana cand un termometru introdus in ulei Inregistreaza 180 de grade F, aproximativ 5 minute.
Scoateți din căldură. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
Transferați fulgii de ulei și piper într-o sticlă de 4 uncii. Sigilați capacul. Refrigerați până la 1 lună.