Ravioli Ușor Coapte
Reteta Ravioli ușor coapte ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 311 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați di giorno Four ravioli cu brânză, piper, dressing toscan house și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Ușor Coapte, Caserola De Ravioli Ușor La Cuptor, și Carne De Vită Și Ravioli Ușor Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu; adăugați ardei și ceapă. Gatiti si amestecati 2 min. sau până când legumele sunt clare-fragede. Se amestecă sosul marinara și ardeiul roșu zdrobit.
Întindeți 1/2 cană din amestecul de sos pe fundul vasului de copt superficial de 11x7 inci. Acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare ravioli, amestecul de sos rămas și brânza. Repetați straturile. Acoperiți cu folie.
Coaceți 25 min. sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.