Ravioli De Sfeclă Umplute Cu Ricotta, Brânză De Capră Și Mentă
Rețeta Ravioli de sfeclă umplute cu Ricotta, brânză de capră și mentă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 284 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare grosieră, brânză de capră, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză de sfeclă și capră "Ravioli, Miere Brânză De Capră Sfeclă "Ravioli", și Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați sare și jumătate din ravioli. Gatiti, amestecand ocazional pentru a separa, pana cand marginile sunt doar fragede, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Stropiți cu ulei și aruncați ușor pentru a acoperi.
Transferați într-un castron și acoperiți ușor pentru a vă încălzi. Repetați cu ravioli rămași.