Ravioli de dovleac cu portocale-ulei de prosciutto
Rețeta Ravioli de dovlecei de nucă cu ulei de portocale-Prosciutto este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.11 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 281 calorii. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, frunze de busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Maine Diver cu dovlecei de nucă, Prosciutto și vapori de coajă portocalie, Ravioli De Dovleac, și Ravioli De Dovleac Buitoni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 8 inci, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați prosciutto; gatiti pana cand sunt crocante. Cu un cuțit ascuțit, tăiați prosciutto în bucăți mici. Puneți deoparte într-un castron mic.
Gatiti Butternut Squash ravioli conform indicatiilor de pe pachet.
La prosciutto în castron, adăugați uleiul de măsline rămas, sucul de portocale, coaja de portocală și sarea; bate cu biciul până se omogenizează bine.
În castron mare de servire, amestec amestec prosciutto cu ravioli fierte.