Ravioli Cu Brânză Ușoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Instrucțiuni
1
Așezați 1 linguriță rotunjită umplutură în centrul ambalajului gyoza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Periați ușor marginea învelișului gyoza cu apă. Fold înveliș în jumătate, închizând complet de umplere. Prindeți marginile pentru a sigila.
3
Transferați ravioli pe foaia de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (Poate fi preparat cu până la 2 ore înainte; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
4
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Adăugați cu grijă ravioli în oală. Gatiti pana cand ravioli sunt doar fragede, amestecand usor, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură mare cu fante, transferați ravioli în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Se toarnă sosul peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Presărați fiecare cu 1/2 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se ornează cu busuioc suplimentar și se servește imediat.