Rapid Fals-Out

Rapid Fals-Out
Quick Fake-Out ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 999 calorii, 41G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți nuci de pin, pesmet, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Sânge Fals, Fals Cizmar, și Friptură Falsă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înjumătățiți 4 vinete pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Se toarnă aproximativ 1/4 cană ulei de măsline extravirgin pe o foaie de copt cu margini. Condimentați vinetele tăiate cu sare și piper, după gust și aranjați, tăiați cu fața în jos, în ulei. Puneți la cuptor și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Cojiți vinetele rămase și zarurile în bucăți de 1/2 inci. Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin. Se amestecă carnea de vită sau mielul, pasta de roșii, ceapa, usturoiul, vinetele tăiate cubulețe și stafidele. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați vinul sau stocul și gătiți până când vinetele și ceapa sunt moi, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se ia de pe foc și se amestecă nucile de pin și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
În timp ce carnea gătește, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu, adăugați firimiturile de pâine și prăjiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Amestecați pătrunjelul și brânza în firimiturile de pâine și adăugați jumătate din acest amestec în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Scoateți vinetele din cuptor, răsturnați-le și transferați-le într-un platou de servire. Topiți fiecare vinete înjumătățite cu o movilă de umplutură și presărați restul de pesmet brânză deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista