Ragu Pui Parmezan
Parmezanul de Pui Ragu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 469 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de sos, brânză mozzarella parțial degresată, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rag Nou-Tra Fel De Mâncare Friptură Parmezan, Bruschetta de parmezan cu carpa de ciuperci, și Ragu de vită cu Gnocchi parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați firimiturile de pâine, condimentele italiene și praful de usturoi într-un vas superficial. Înmuiați puiul în ou, apoi amestecul de firimituri; întoarceți-vă la strat.
Aranjați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă sosul peste pui; top cu brânză.
Coaceți încă 10 minute sau până când puiul este bine gătit.