Rață de paradis

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Duck of Paradise. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $9.37 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sâni de rață, zahăr turbinado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Paradisul, Paradisul Roz, și Sparanghel în Paradis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați condimentele, zahărul, sarea și coaja de tei într-un castron și puneți-le deoparte.
Tăiați ușor pielea de pe sânii de rață de trei sau patru ori, doar suficient de departe pentru a expune niște grăsimi. Aplicați câteva ciupituri mici de frecare pe fiecare parte a sânului, împreună cu puțină sare suplimentară (acest lucru vă permite să moderați câtă sare aveți nevoie). Ai nevoie doar de un pic—prea multă frecare la exterior va arde.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați între stratul de grăsime și carne de pe sâni, lăsând o parte lungă atașată pentru a crea o balama. "Desfaceți" sânii de rață și lucrați Liberal frecarea în carne, din nou cu puțină sare în plus. Carnea de aici ar trebui să fie complet acoperită cu frecare. Păstrând cea mai mare parte a frecării sub piele, preveniți arderea și lăsați-o să condimenteze direct carnea.
Lăsați sânii să stea aproximativ o jumătate de oră. Apoi încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Uscați sânii de rață cu un prosop de hârtie. Când este fierbinte (dar nu se rupe fierbinte, sau pielea va arde și va trebui să o îndepărtați), adăugați sânii, cu pielea în jos. Acoperiți-le cu cealaltă tigaie, ceea ce creează un contact uniform cu tigaia și va împiedica pielea să se onduleze.
După câteva minute (două până la cinci, în funcție de căldura și grosimea sânilor), ridicați un colț al sânilor și verificați pielea. Dacă este ceva mai puțin decât maro închis, lăsați-l încă un minut sau două. Dacă ați terminat, răsturnați sânii și gătiți-i încă câteva minute, acoperiți din nou cu cealaltă tigaie.
Pentru a verifica dacă carnea este coaptă, scoateți-o pe o farfurie și ridicați pielea. Carnea de dedesubt ar trebui să fie rară, dar nu crudă—roșu plictisitor în loc de strălucitor. Când ați terminat, lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia pe diagonală.
Presărați puțin mai mult din frecarea condimentelor.
Ar trebui să existe o mulțime de grăsime de rață redată în tigaie. Dacă aveți resturi de orez gătit în frigider și niște pastă de curry roșu, niște orez prăjit acoperit cu sucul acelei varuri zestate poate să nu fie o idee rea. Doar spun.