Rață crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian

Rața crocantă cu Gastrique de mure, ceapă perlată prăjită și Cous-Cous israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 906 calorii, 60g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure, apă, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon sălbatic cu Cous Cous și sparanghel prăjit, Pui Tunisian (sau năut) cu sos de iaurt Cous Cous & Green Harissa, și Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Aruncați ceapa și uleiul de măsline într-un castron mediu pentru a acoperi. Condimentează generos cu sare și piper.
Transferați ceapa pe foaia de copt cu margini și prăjiți până când vârfurile unui cuțit alunecă ușor în și din ceapă, aproximativ 35 de minute.
Între timp, combinați zahărul și apa într-o cratiță mică cu fund greu. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți fără a amesteca până când lichidul atinge o culoare caramel blond deschis, 5-8 minute, învârtindu-se ușor pentru a ajuta amestecul să gătească uniform.
Adăugați oțet de vin roșu dintr-o dată (amestecul va fierbe foarte repede). Continuați să gătiți până când zahărul este re-dizolvat, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin în tigaie și reduceți până când este ușor siropos, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați mure și cimbru și gătiți până când murele s-au descompus ușor și amestecul este roșu închis cu textura siropului de arțar ușor.
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.
Pentru rață: piepturile de rață se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează generos pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie din fontă cu fund greu de 12 inci sau oțel inoxidabil la foc mediu-mare până la sclipire, aproximativ 2 minute. Așezați ușor sânii de rață în tigaie cu pielea în jos și apăsați ferm cu spatula pentru a asigura un contact bun între piele și tigaie. Gatiti pana cand pielea devine maro aurie si crocanta, 6 pana la 8 minute. Folosind clești, întoarceți sânii și gătiți pe a doua parte până când cea mai groasă parte a sânului înregistrează 130 de grade pe un termometru de citire instantanee pentru mediu, cu aproximativ 3 minute mai mult sau 140 de grade pentru mediu-bine, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați sânii de rață cu pielea în sus pe o farfurie mare, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 3-5 minute. Reîncălziți gastrique la foc mic, dacă este necesar. Feliați rața și serviți cu cous-cous, ceapă și gastrique.