Rățușcă umplută
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 5 minute de petrecut în bucătărie, Rățușca umplută ar putea fi o rețetă vegetariană lacto-ovo excepțională de încercat. Această rețetă are 6 porții, cu 441 de calorii , 12 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, stafide, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Vă este oferită de Taste of Home. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 48% . Acest scor este destul de bun. Scoicile umplute vegetariene , Scoicile gigantice umplute sau Manicotti și Scoicile umplute cu vită și broccoli sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Transferați într-un bol mare.
Adăugați cuburile de pâine, orezul, busuiocul, rozmarinul, salvia, fulgii de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare și piper.
Adăugați stafidele, nucile pecan și suficientă supă cât să se umezeze; amestecați ușor.
Presărați cavitatea raței cu sarea rămasă. Îndesați ușor amestecul de pâine în rață.
Așezați pieptul în sus pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă. Înțepați bine pielea cu o furculiță.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 1-3/4 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne arată 81°C pentru rață și 74°C pentru umplutură.
Scurgeți grăsimea pe măsură ce se acumulează în timpul frigerii. Acoperiți rața cu folie de aluminiu și lăsați-o să stea 20 de minute înainte de a scoate umplutura și a o tranșa.