Quinoa de fasole neagră și roșii

Quinoa de fasole neagră și roșii
Quinoa de fasole neagră și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 348 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, coajă de tei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa Cu Fasole Neagră Și Roșii, Salată de Quinoa cu fasole neagră și roșii, și Salată de Quinoa cu roșii de fasole neagră cu vinetă Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună coaja de tei și sucul, untul, uleiul, zahărul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 lingură de piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
UntUnt
PiperPiper
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Spălați quinoa în 3 schimbări de apă rece într-un castron, scurgându-se într-o sită de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Gatiti quinoa intr-o oala medie cu apa sarata clocotita (1 lingura sare pentru 2 litri de apa), neacoperita, pana aproape frageda, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge în sită, apoi se pune sita în aceeași oală cu 1 inch de apă clocotită (apa nu trebuie să atingă fundul sitei). Acoperiți quinoa cu un prosop de bucătărie pliat, apoi acoperiți sita cu un capac (nu vă faceți griji dacă capacul nu se potrivește bine) și aburiți la foc mediu până când este fraged, pufos și uscat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți oala de pe foc și scoateți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lăsați să stea, încă acoperit cu prosop, 5 minute.
7
Adăugați quinoa la pansament și aruncați până când pansamentul este absorbit, apoi amestecați ingredientele rămase și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
8
Date Nutriționale
9
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista