Quiche cu șuncă și brânză
Șuncă și brânză Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 237 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, înlocuitor de ou, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul, separându-l în benzi. Lucrând pe o suprafață plană, înfășurați o bandă de aluat în jurul său într-un model spiralat.
Adăugați a doua fâșie de aluat la capătul primei benzi, ciupind capetele împreună pentru a sigila; continuați să înfășurați aluatul. Repetați procedura cu benzile de aluat rămase. Acoperiți aluatul cu un prosop; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci; Se potrivesc într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub; flaut.
Se presara branza peste partea de jos a crustei; retrase din circuitul agricol.
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Adăugați șuncă, ceapă, sare și piper; gatiti 4 minute. Aranjați amestecul de șuncă peste brânză.
Combinați laptele și înlocuitorul de ou; se amestecă bine cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de șuncă.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat; lăsați să stea 10 minute.
Garnisiți cu roșii cherry, dacă doriți.