Pumn

Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete pentru repertoriul dvs., Punch ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de suc de afine, suc de ananas, limonadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Câțiva oameni au plăcut foarte mult această băutură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Posada Pumn, Pumn Patriotic, și Aloha Punch.
Instrucțiuni
Răciți toate sucurile și berea de ghimbir.
Combinați-le într-un castron mare de pumn când sunteți gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Vinul OneHope Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![ONEHOPE Pinot Noir vin]()
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.