Pulpe de pui la grătar cu fenicul, ceapă și ardei roșii prăjiți
Pulpe de pui la grătar cu fenicul, ceapă și ardei roșu prăjit este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Pentru 1,87 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine, 51 g de grăsimi și un total de 720 de calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, fenicul cu bulbi, oțet balsamic și fenicul măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pulpe de pui la grătar cu ceapă și ardei dulci, Pulpe de pui dezosate la cuptor cu ardei și ceapă și Pâine prăjită cu fenicul și hamsii cu ardei roșu prăjiți.
Instrucțiuni
Se ard ardeii peste un arzător cu gaz deschis timp de 10 până la 12 minute, întorcându-le ocazional. Alternativ, ardeiul ardei sub broiler timp de 7 până la 8 minute, întorcându-le ocazional, cu ușa cuptorului ușor întredeschisă pentru a permite aburului să iasă.
Puneți ardeii carbonizați într-un castron și acoperiți cu folie de plastic. Când se răcește, decojiți și sămânțați ardeii și tăiați-le pe lungime.
Încinge 1 lingură ulei de măsline extravirgin într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, feniculul si usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper. Gatiti, amestecand des, timp de 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede si dulci. Se deglaseaza cu otet si se combina cu ardeii.
Așezați un grătar de răcire peste o foaie de copt și puneți pulpele de pui pe ea.
Stropiți ușor pulpele de pui cu ulei de măsline extravirgin și asezonați generos cu sare, piper și polen de fenicul. Aranjați grătarul în treimea superioară a cuptorului; pulpele de pui ar trebui să fie la 8 inci de broiler. Prăjiți pulpele de pui timp de 12 până la 15 minute, întorcându-le din când în când. Se imbraca puiul fiert cu zeama si coaja de lamaie.
Aranjați puiul pe un platou și acoperiți cu ceapă, fenicul și ardei. Împrăștiați frunze de fenicul deasupra.