Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 233 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi noi, bulion de pui, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Pulpe de pui fierte cu morcovi și cartofi, Pulpe de pui crocante cu aromă de lămâie, cu cartofi și morcovi, și Pulpe de pui cu morcovi curcubeu.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți ceapa pe lungime și tăiați-o în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
2
Tăiați cartofii în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Așezați ceapa într-un 6-qt ușor uns. aragaz lent; se acoperă cu cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Combinați bulionul, următoarele 3 Ingrediente, 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bulion
Sare
5
Se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6
Combinați ardeiul și restul de 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper; frecați peste pui. Aranjați puiul deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
7
Acoperiți și gătiți la 6 ore mici sau până când puiul este gata și legumele sunt fragede.