Pui Special Prăjit De Duminică

Pui Special Prăjit De Duminică
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul special prăjit de duminică ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 952 calorii, 62g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână verdeață de muștar, cățel de usturoi, ignam și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Special Prăjit De Duminică, Puiul prăjit de duminică al lui Bud, și Duminică Cina Friptură De Pui.

Instrucțiuni

1
Aruncați primele 5 ingrediente în maretigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă untul,salvia și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Locpui în centrul legumelor.Folosind vârful degetelor, slăbiți pieleade la sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Răspândiți 1 lingurăunt de vârstă sub piele. Rub1 lingură de unt de salvie pesteîngrășați puiul. Dot legumecu restul de unt de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Se presara 1 lingurita de sare pestelegume și pui. Faceți înainte: se poate face 4 oreînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți de carne de pui și legume15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 cm. f; continuați prăjirea până la citirea instantanee a termometrului introdus în registrele coapsei de pui 165 cm.f și legumele sunt fragede, agitând legumele o dată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați verdeață și eșalotă mare platou adânc. Lingura 3linguri de grăsime din sucuri în tigaie și stropiți peste verdeață;aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sareși piper. Folosind lingura cu fante, transferați legumele prăjite laplatter, plasând deasupra verdețurilor. Înclinațipui, permițând sucurilor să curgădin cavitate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VerziiVerzii
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
8
Transferpui pe suprafața de lucru.
9
Tăiați în bucăți de servire și aranjați culegume deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
10
Adăugați vin și 1/4 cană de apăîn tigaie. Aduceți la fierberecăldură medie-mare, amestecândrapați bucățile rumenite. Simmeruntil ușor redus, aproximativ 3minute. Sos de sezon la gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Transferla ulcior mic.
12
Serviți puiul, trecând sucuri de tigaie alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista