Pui Prăjit Cu Usturoi Umed

Pui Prăjit Cu Usturoi Umed
Puiul prăjit cu usturoi umed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1937 calorii, 165g de proteine, și 132g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 7,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți usturoi, lămâie, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Încercați Pui De Usturoi Umed, Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, și Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o foaie mare de hârtie pergament în mijlocul unei tăvi de prăjire. Pergamentul trebuie să fie suficient de mare pentru a înfășura complet puiul. Condimentați puiul cu sare și piper, umpleți cu jumătate din feliile de lămâie și așezați pieptul în sus în mijlocul hârtiei pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Presărați felii de usturoi și crengute de cimbru uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Așezați feliile de lămâie rămase peste piept. Îndoiți pergamentul peste pui formând o parcelă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul a gătit, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a coapsei ar trebui să ajungă la 180 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate58
Revista