Pui Prăjit Cu Usturoi-Rozmarin
Puiul prăjit cu usturoi-rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 467 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, capete de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Crock Pot pui prăjit cu rozmarin și usturoi, Pui prăjit cu rozmarin, lămâie și usturoi, și Grătar întreg prăjit rozmarin usturoi lămâie pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul sub apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele și împingând ușor degetele între piele și carne.
Puneți rozmarinul și usturoiul zdrobit sub pielea sânului și a copanelor. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie pentru broiler.
Tăiați o felie subțire de la sfârșitul fiecărei cepe.
Îndepărtați piei de hârtie albă de pe capetele de usturoi (nu curățați sau separați cuișoarele).
Tăiați vârfurile de pe capetele de usturoi, lăsând capătul rădăcinii intact.
Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Ungeți ceapa și capetele de usturoi cu ulei de măsline. Aranjați ceapa și capetele de usturoi în jurul puiului. Reduceți temperatura cuptorului la 350; coaceți încă 1 oră și 15 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 18
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea de la pui. Strângeți capetele prăjite de usturoi pentru a extrage pulpa; serviți ca o răspândire pe pâinea franceză, dacă doriți.